Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Parsakaali brokkoli 2162g758kcal99.9g42.2g6.5g54g
Aura Gold homejuusto, Valio541g1838kcal108.1g0g156.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%601g721kcal17.4g27g60.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g60g150kcal3.3g13.2g9g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g90g102kcal0.6g20.7g0g0g
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13584g7437kcal472.6g252g466.8g125.6g
Valittu annoskoko6792g3719kcal236.3g126g233.4g62.8g
Annoskoko puolitettuna3396g1859kcal118.2g63g116.7g31.4g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675