Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 6.3g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 22g33kcal4.2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g125kcal10.8g4.4g6.8g0.2g
Valittu annoskoko68g62kcal5.4g2.2g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g31kcal2.7g1.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.2g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258