Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore13g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu27g11kcal0.1g2.5g0g0.5g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)27g16kcal0.9g1.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g57kcal2.2g8g1.8g1.2g
Valittu annoskoko68g29kcal1.1g4g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g14kcal0.6g2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500