Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.7g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Kanaliemi laimennettu 12g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g106kcal10.8g2.8g5.4g1.2g
Valittu annoskoko68g53kcal5.4g1.4g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal2.7g0.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g78kcal7.9g2.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837