Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g16g23kcal3g0g1.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g16g27kcal3.2g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)5.2g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g2.4g4.9kcal0g1g0.1g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g151kcal14g4.4g8.2g0.6g
Valittu annoskoko68g75kcal7g2.2g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g38kcal3.5g1.1g2.1g0.2g
Arvot/100g100g110kcal10.3g3.2g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235