Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino9g31kcal2.1g4.8g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 11g17kcal1.7g2g0.1g0.4g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g14g16kcal0.4g0.4g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 10g10kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl11g10kcal1.8g0.3g0.2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g200kcal14.4g19.2g7g2.6g
Valittu annoskoko68g100kcal7.2g9.6g3.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna34g50kcal3.6g4.8g1.8g0.7g
Arvot/100g100g147kcal10.6g14.1g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347