Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 14g51kcal1.1g11g0.1g0.2g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen14g18kcal2.4g0.3g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g147kcal7.2g23.8g3g0.8g
Valittu annoskoko68g74kcal3.6g11.9g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g37kcal1.8g6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081