Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.14g47kcal1.8g9.2g0.3g0.5g
Kevytmaito (Valio)42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g193kcal9g22.4g7.4g1g
Valittu annoskoko68g97kcal4.5g11.2g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g48kcal2.3g5.6g1.9g0.3g
Arvot/100g100g142kcal6.6g16.4g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000