Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g31g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pasta 3-viljan (Torino)2.8g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g91kcal6.2g8g3.6g0.8g
Valittu annoskoko68g45kcal3.1g4g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g23kcal1.6g2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g67kcal4.6g5.9g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156