Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kermaviilikastike 16g23kcal0.4g1.5g1.7g0g
Tilli, tuore 3.9g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g92kcal4.2g5.8g5.4g1.8g
Valittu annoskoko68g46kcal2.1g2.9g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g23kcal1.1g1.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.3g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233