Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen30g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti10g27kcal0.3g0.5g2.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.7g0g2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7.8g18kcal1.3g0g1.4g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio1.3g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g177kcal12g3.8g12.6g1.2g
Valittu annoskoko68g89kcal6g1.9g6.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g44kcal3g1g3.2g0.3g
Arvot/100g100g130kcal8.8g2.8g9.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317