Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 28g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.8g25kcal2.1g0g1.9g0g
Riisi, keitetty, suolaa 12g16kcal0.3g3.6g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g7.8g20kcal1.5g0g1.7g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g168kcal9.2g12.8g9g1.6g
Valittu annoskoko68g84kcal4.6g6.4g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g42kcal2.3g3.2g2.3g0.4g
Arvot/100g100g123kcal6.8g9.4g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059