Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Hk, sininen lenkki 580g14g31kcal1.4g0.9g2.4g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla2.3g9kcal0g0.1g1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g131kcal4g9g8.2g0.8g
Valittu annoskoko68g66kcal2g4.5g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g33kcal1g2.3g2.1g0.2g
Arvot/100g100g97kcal2.9g6.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050