Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g30g60kcal6g0g3.9g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl2.8g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix4g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Coctailkurkku, Pirkka1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g194kcal13g3.6g13.8g0.4g
Valittu annoskoko68g97kcal6.5g1.8g6.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g49kcal3.3g0.9g3.5g0.1g
Arvot/100g100g142kcal9.5g2.6g10.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832