Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Voi 12g84kcal0.1g0g9.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.8g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g8.7g53kcal1.8g0.6g4.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2.9g0.3kcal0g0g0g2.5g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.4g5.1kcal0.3g0.2g0.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 6.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g0.6g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g388kcal11.4g3.6g36.4g6.2g
Valittu annoskoko69g194kcal5.7g1.8g18.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna34g97kcal2.9g0.9g9.1g1.6g
Arvot/100g100g283kcal8.3g2.6g26.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597