Silakkalaatikko juustoinen

1. paloittele, suolaa silakkafileet
2. kuori, viipaloi perunat
3. voitele iso uunivuoka, levitä kerroksittain perunat ja silakat: perunaa alle ja päälle
4. Koskenlaskijaa paloina väleihin, 6 kokonaista mustapippuria
5. sekoita maito, kananmunat, 1tl suolaa, valkopippuri ja kaada seos vuokaan
6. Mustaleima raastettuna pinnalle
7. uuni 200-astetta, 1h 15min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Silakkafilee 16g23kcal2.6g0g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Mustaleimaemmental (Valio)1.2g5kcal0.4g0g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g155kcal11.2g10g7.4g0.6g
Valittu annoskoko68g77kcal5.6g5g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g39kcal2.8g2.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g114kcal8.2g7.3g5.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385728