Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]7g24kcal0.8g0g2.6g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 7g8.4kcal1.2g0g0.4g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty28g40kcal1.5g7.9g0.2g1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.1g6.8kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)1.4g5.6kcal0.4g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Parmesan formaggio da pasta0.7g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g14g16kcal0.4g0.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g231kcal11.2g18g13.4g2g
Valittu annoskoko68g115kcal5.6g9g6.7g1g
Annoskoko puolitettuna34g58kcal2.8g4.5g3.4g0.5g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.2g9.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853