Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g25g41kcal5.8g0g2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g112kcal12.6g5.6g4.2g1.4g
Valittu annoskoko68g56kcal6.3g2.8g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g28kcal3.2g1.4g1.1g0.4g
Arvot/100g100g82kcal9.2g4.1g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011