Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g3.9g13kcal2g1.1g0g0.6g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)39g12kcal0.4g1.6g0.2g0.1g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g76kcal5.6g8.4g1.6g2g
Valittu annoskoko68g38kcal2.8g4.2g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna34g19kcal1.4g2.1g0.4g0.5g
Arvot/100g100g56kcal4.1g6.1g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109