Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 16g31kcal4.6g0g1.4g0g
Siankylki, raaka3.9g13kcal0.6g0g1.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 5.9g3.7kcal0g0.7g0g0.3g
Paprika keltainen 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 6.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g143kcal12g9.6g5.8g1.8g
Valittu annoskoko68g72kcal6g4.8g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g36kcal3g2.4g1.5g0.5g
Arvot/100g100g105kcal8.8g7g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933