Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g19g14kcal3.2g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g23g16kcal0.4g3.5g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g14g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g84kcal8.2g9g1.4g1g
Valittu annoskoko68g42kcal4.1g4.5g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g21kcal2.1g2.3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g62kcal6g6.6g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556