Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale9g29kcal1.1g0g2.7g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 38g9kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Maito, Kevyt11g5.1kcal0.4g0.5g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio4.4g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g136kcal7.4g2.4g10.2g1.8g
Valittu annoskoko68g68kcal3.7g1.2g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g34kcal1.9g0.6g2.6g0.5g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.8g7.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412