Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g19g25kcal3.9g0g0.9g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g19g37kcal3.7g0g2.4g0g
Margariini, Pirkka0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli4.7g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g187kcal16.2g1.2g12.6g0g
Valittu annoskoko68g94kcal8.1g0.6g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna34g47kcal4.1g0.3g3.2g0g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.9g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720