Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore16g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Hunajameloni kuorittu 8.2g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Cantaloupe meloni8.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Viinietikka balsami1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g43kcal0.8g4.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko68g21kcal0.4g2.1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g11kcal0.2g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g31kcal0.6g3.1g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552