Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g9g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g42kcal4.6g2.8g0.8g1.2g
Valittu annoskoko69g21kcal2.3g1.4g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g10kcal1.2g0.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g30kcal3.4g2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409