Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Oltermanni, perinteinen9g34kcal2.3g0g2.7g0g
Aurajuusto5.3g18kcal1.1g0g1.5g0g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 5.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki13g10kcal1.6g0.2g0.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 4.8g9kcal1.3g0g0.4g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )4.8g6.8kcal0.6g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g213kcal18g2.6g13.8g0.8g
Valittu annoskoko69g107kcal9g1.3g6.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g53kcal4.5g0.7g3.5g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.1g1.9g10.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062