Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g19g23kcal0.6g0.7g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g104kcal2.2g5.6g7.8g1.8g
Valittu annoskoko69g52kcal1.1g2.8g3.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g26kcal0.6g1.4g2g0.5g
Arvot/100g100g75kcal1.6g4.1g5.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600