Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 5.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g3.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g29kcal0.6g2.8g1.4g0.8g
Valittu annoskoko69g14kcal0.3g1.4g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g7kcal0.2g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g21kcal0.4g2g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711