Mantelileipä

Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 asteessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tyttosiili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Maustamaton maitorahka (X-tra), annos 100g3.4g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.1g0.6kcal0g0g0g0.9g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g17g101kcal4g1.1g9.1g0g
Vehnälese (Liperin mylly), annos 10g5.1g7.2kcal0.8g0.5g0.3g2.8g
Seesaminsiemen1.7g10kcal0.5g0.2g0.8g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g51kcal3.9g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g403kcal24.2g4.8g32.2g7.6g
Valittu annoskoko69g201kcal12.1g2.4g16.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna34g101kcal6.1g1.2g8.1g1.9g
Arvot/100g100g293kcal17.6g3.5g23.4g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213410