Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 19g10kcal0.3g2.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 7.5g17kcal0.4g1.3g1.1g0.4g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g3.7g14kcal0.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g195kcal10.2g8.4g13.4g1.4g
Valittu annoskoko69g98kcal5.1g4.2g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g49kcal2.6g2.1g3.4g0.4g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675