Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g21g22kcal3.1g1g0.4g1.2g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g35g8.8kcal0.5g1.5g0.1g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 1.1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g87kcal7.8g6.4g2.6g2.8g
Valittu annoskoko69g44kcal3.9g3.2g1.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g22kcal2g1.6g0.7g0.7g
Arvot/100g100g64kcal5.7g4.7g1.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740