Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Herne 12g8.1kcal0.6g1.1g0g0.4g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g61kcal4.6g2.2g3.4g0.8g
Valittu annoskoko69g30kcal2.3g1.1g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g15kcal1.2g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3.4g1.6g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061