Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 22g24kcal1.8g3.1g0.1g1.5g
Persilja 2.7g0.7kcal0g0g0g0.2g
Ruohosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g70kcal4.2g7.4g1.4g4g
Valittu annoskoko69g35kcal2.1g3.7g0.7g2g
Annoskoko puolitettuna34g18kcal1.1g1.9g0.4g1g
Arvot/100g100g51kcal3.1g5.4g1g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910