Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g19g21kcal3.4g0.3g0.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Suolapähkinä 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g19g25kcal1.1g4.6g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g131kcal10g12.8g4g1.6g
Valittu annoskoko69g65kcal5g6.4g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g33kcal2.5g3.2g1g0.4g
Arvot/100g100g95kcal7.3g9.3g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612