Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 36g6.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio2.3g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g38kcal2.6g0g3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g105kcal6g3g7.2g0.6g
Valittu annoskoko69g52kcal3g1.5g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g26kcal1.5g0.8g1.8g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965