Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Vehnälese, Liperin mylly7.3g10kcal1.1g0.7g0.4g4g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä19g21kcal1.5g3.4g0.1g1.5g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1.5g12kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g250kcal18.4g8.2g16.4g11g
Valittu annoskoko69g125kcal9.2g4.1g8.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna34g63kcal4.6g2.1g4.1g2.8g
Arvot/100g100g182kcal13.4g6g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540