Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 7.8g5.4kcal0.4g0.7g0g0.2g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 13g27kcal2.3g0g2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g66kcal5.4g1.6g4g0.4g
Valittu annoskoko69g33kcal2.7g0.8g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g17kcal1.4g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401