Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7.8g56kcal0.1g0g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Anjovis 4.2g11kcal1.2g0.4g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.2g3.3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Purjosipuli13g2.5kcal0.2g0.3g0g0.3g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio5.2g18kcal1.3g0g1.4g0g
Muna, annos 60g3.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g322kcal12.8g21.2g20.8g1.6g
Valittu annoskoko69g161kcal6.4g10.6g10.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g80kcal3.2g5.3g5.2g0.4g
Arvot/100g100g234kcal9.3g15.4g15.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831