Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 3.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Pestokastike, yrttikastike 2.3g12kcal0.2g0g1.2g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)14g18kcal2.5g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g89kcal6.6g4g5.2g1g
Valittu annoskoko69g45kcal3.3g2g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g22kcal1.7g1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794