Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g16g9kcal1.4g0.8g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)9g25kcal2.8g0g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g3.8g12kcal0.7g1.7g0.3g0.6g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 2.8g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]4.7g5.6kcal0.6g0.1g0.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)7.8g5.2kcal1.2g0g0.1g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g7.2g9kcal0.9g0.4g0.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g11g3.8kcal0.2g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g175kcal17.6g11.2g7g2g
Valittu annoskoko69g88kcal8.8g5.6g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna34g44kcal4.4g2.8g1.8g0.5g
Arvot/100g100g127kcal12.8g8.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020