Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 23g36kcal4.5g0g2g0g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)9g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 4.7g0.9kcal0g0g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g11g9kcal0.5g1.7g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g114kcal11g6.8g4.2g2.6g
Valittu annoskoko69g57kcal5.5g3.4g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna34g28kcal2.8g1.7g1.1g0.7g
Arvot/100g100g83kcal8g4.9g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754