Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipulikuutiot rainbow0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g23g8.2kcal0.2g1.5g0.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa12g9kcal0.5g1.5g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7g21kcal1.6g0g1.6g0g
Basilika, tuore2.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g88kcal5g7.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko69g44kcal2.5g3.8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g22kcal1.3g1.9g1g0.2g
Arvot/100g100g64kcal3.6g5.5g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511