Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 5.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen12g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen4.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)12g11kcal2.7g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%11g6.7kcal0.4g0.8g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 20g11kcal0.3g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g72kcal7g8.6g1.2g1g
Valittu annoskoko69g36kcal3.5g4.3g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g18kcal1.8g2.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634