Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 1.2g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Hiiva, 50g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ruispuurohiutale1.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai3.8g13kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 14g32kcal2.7g0g2.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto4.7g16kcal1.3g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g150kcal9.8g9.6g7.8g1.2g
Valittu annoskoko69g75kcal4.9g4.8g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g37kcal2.5g2.4g2g0.3g
Arvot/100g100g109kcal7.1g7g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670