Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 12g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g13g14kcal2.5g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g14g11kcal0.2g0.9g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.6g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl22g6.6kcal1g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g175kcal11.4g19g5.6g1.4g
Valittu annoskoko69g87kcal5.7g9.5g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g44kcal2.9g4.8g1.4g0.4g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180