Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g22g8.7kcal0.3g1g0.4g0.5g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g101kcal9.4g3.6g5.4g1.4g
Valittu annoskoko69g51kcal4.7g1.8g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal2.4g0.9g1.4g0.4g
Arvot/100g100g73kcal6.8g2.6g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262