Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen80g26kcal2.6g3.9g0g0g
Hiiva, 50g20g12kcal2.6g0.2g0.1g0g
Sokeri19g78kcal0g19.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Margariini 80% keskiarvo24g170kcal0.1g0g19.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki200g112kcal17g10g0.4g0g
Sokeri 51g207kcal0g51g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)40g88kcal5.2g0.2g7.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 80g21kcal0.3g1.1g0.6g1.5g
Rusina24g66kcal0.7g14.4g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g2536kcal85.2g399.6g60g21g
Valittu annoskoko680g1268kcal42.6g199.8g30g10.5g
Annoskoko puolitettuna340g634kcal21.3g99.9g15g5.3g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434