Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 137g270kcal3.6g1.1g26.5g9.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Katkarapu, rainbow205g205kcal47.1g0g1.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio114g159kcal3.2g7.4g13.6g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g34g61kcal0.6g3.8g5.1g0g
Tilli, tuore 57g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1498kcal116.6g38.4g95.6g25.2g
Valittu annoskoko680g749kcal58.3g19.2g47.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna340g375kcal29.2g9.6g23.9g6.3g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430