Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 49g180kcal9g5.4g10.6g14.8g
Sokeri 379g1539kcal0g378.8g0g0g
Siirappi 32g98kcal0g24g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 162g535kcal3.2g4.9g56.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 45g323kcal0.3g0.2g36.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g49kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g5447kcal25g850.6g207.4g29.6g
Valittu annoskoko680g2723kcal12.5g425.3g103.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna340g1362kcal6.3g212.7g51.9g7.4g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.5g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158297