Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)499g160kcal16.5g22.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g171kcal5.1g34.9g0.6g1.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl75g262kcal10.5g41.9g5.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1342kcal78g199g23.6g18.4g
Valittu annoskoko680g671kcal39g99.5g11.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna340g336kcal19.5g49.8g5.9g4.6g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534